Personen bag

Denne blog har til formål at fungere som videnportal samt platform for mine personlige holdninger om professionel kommunikation. Bloggen blev oprettet i forbindelse med min specialeafhandling “Kommunikationsmålinger som Kommunikations- og HR-værktøj”.

Sideløbende har jeg også undervist i måling og evaluering af kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX), været jurymedlem for IABC’s Gold Quill Award samt skrevet faglige artikler om måling og evaluering af kommunikation for Dansk Kommunikationsforening, Leading Capacity og Forlaget Andersens Kommunikationshåndbog.

I 2018 blev jeg beskikket som censor ved de danske universitetsuddannelser inden for erhvervskommunikation og -sprog. Derudover er jeg bestyrelsesmedlem i Foreningen af Arbejdsmarkedsjournalister (FAJ).

Udover den gratis viden her på bloggen tilbyder jeg også følgende ydelser inden for bl.a. kommunikationsmåling, evaluering af kommunikation, kommunikationsundersøgelser og kommunikationsplanlægning, herunder:

 • Foredrag, kurser og workshops
 • Rådgivning & handlingsplaner
 • Kvalitetstjek og analyse af udvalgte kommunikationsindsatser
 • Kvalitetstjek og dybdegående analyse af kvaliteten og organiseringen af kommunikationsarbejdet

Jeg kan kontaktes på T: 24944043, @: info(@)kommunikationsledelse.dk eller via Linkedin

2 kommentarer til Personen bag

 1. Mona skriver:

  Fin blog med en god oversigt over relevant litteratur og retningslinjer. Ved du om der er mere litteratur på vej, der er på dansk?

  • Annette Rolsting skriver:

   Hej Mona. Det er svært at svare på. Det afhænger nok lidt af, hvilken del af kommunikationsledelse vi taler om. Der udgives pt. en del om sociale medier, fake news, millenium-generationen, bæredygtig kommunikation samt kommunikation som en del af kunde- og medarbejderrejser, dvs. hele kontaktforløbet mellem virksomheden og kunder/medarbejdere. Til gengæld går der nok et stykke tid, før end der kommer ny dansk litteratur inden for f.eks. ledelse, måling og evaluering af kommunikation. Men det er ikke til at vide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *