God debatkultur til diskussion

Tonen i debatten på de sociale medier er til tider hård og personlig, Og det kan få andre til at råbe endnu højere eller helt melde sig ud af debatten på de sociale medier.

Fordelen ved de sociale medier er, at de giver nem adgang til at markere sig direkte over for meningsdannere, sympatisører, artsfæller eller modstandere. Og det på en måde, uden at stå ansigt til ansigt med “de andre”. Meget bekvemt og næsten uden konsekvenser.

Men det kan også være med til at afspore debatten og afholde nogle for at ville deltage. Det er på ingen måde konstruktivt, og får nogle til at sige fra, hvilket jeg har været inde på i et tidligere indlæg. Og nu har statsministeren så sat fokus på det som en del af hans nytårstale. Det er god stil.

Dette indlæg blev udgivet i Kommunikation, Kommunikationspolitik, Kultur, Medier, Sprogpolitik. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *