Betydningen af ensidig brug af kilder

“Det man siger, er man selv” er P3’s slogan. Derfor er det også interessant, hvem der udtaler sig i medierne, og hvad de udtaler sig om. Når nydanskere primært for mulighed for at udtale sig om udlændingepolitik, og medierne fravælger kvindelige eksperter, så har det betydning for nuancerne i formidlingen og muligheden for at ramme læsere, seere og lyttere. Det er værd at være opmærksom på, bl.a. fordi mange af de store medier har mistet kvindelige læsere på denne konto, og fordi nydanskere og udlændinge ikke kommer til orde på områder som uddannelse, miljø, sundhed og erhvervspolitik.

Dette indlæg blev udgivet i Etik, Medier, Undersøgelser. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *