Personen bag

Denne blog har til formål at fungere som videnportal samt platform for mine personlige holdninger om professionel kommunikation. Bloggen blev oprettet i forbindelse med min specialeafhandling “Kommunikationsmålinger som Kommunikations- og HR-værktøj”.

Sideløbende har jeg også undervist i måling og evaluering af kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX), været jurymedlem for IABC’s Gold Quill Award samt skrevet faglige artikler om måling og evaluering af kommunikation for Dansk Kommunikationsforening, Leading Capacity og Forlaget Andersens Kommunikationshåndbog. I 2018 blev jeg beskikket som censor ved de danske universitetsuddannelser inden for erhvervskommunikation og -sprog.

Udover den gratis viden her på bloggen tilbyder jeg også følgende ydelser inden for bl.a. kommunikationsmåling, evaluering af kommunikation, kommunikationsundersøgelser og kommunikationsplanlægning, herunder:

  • Foredrag, kurser og workshops
  • Rådgivning & handlingsplaner
  • Kvalitetstjek og analyse af udvalgte kommunikationsindsatser
  • Kvalitetstjek og dybdegående analyse af kommunikationsarbejdet

Jeg kan kontaktes på T: 24944043, @: info(@)kommunikationsledelse.dk eller via Linkedin

Du kan læse mere om mig på min hjemmeside www.annetterolsting.dk eller på min profil på Linkedin

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>