Plads til Danmark i sendefladen

 Uanset om man har været optaget af valget i USA eller ej, så har de danske medier været gået i selvsving de sidste mange måneder. Ikke alene har der været sagt og formidlet en masse ligegyldigheder og gentagelser med “skjult” opbakning til den ene kandidat – danske nyheder har i al for høj grad været forvist fra sendefladen.

Selv om jeg ikke er udpræget nationalistisk anlagt, så ser jeg nu frem til en mere bred nyhedsformidling med plads til Danmark :-)

Dette indlæg blev udgivet i Kommunikationspolitik, Kommunikationsstrategi, Medier. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>